Tulpenpaviljoen staat op de Vakantiebeurs!
aankondiging-vakantiebeurs92024

Tulpenpaviljoen staat 11 tot en met 14 januari op het China Paviljoen van de Vakantiebeurs. Het is de eerste keer dat China op de Vakantiebeurs is vertegenwoordigd met een groot paviljoen. 

Wist je trouwens dat je sinds december maximaal vijftien dagen zonder visum door China kunt reizen? Ideaal voor een korte vakantie! Bezoek de Verboden Stad in Beijing. Ga panda’s kijken in Chengdu. Of wandelen langs de Longjing theevelden in Hangzhou. En er zijn nog zo veel andere fantastische bestemmingen… Kom langs bij ons op het paviljoen, dan zullen we je er alles over vertellen!

Datum: 11 t/m 14 januari 2024
Openingstijden: 09:30 tot 17:00 uur
Plaats: Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Laatste artikelen >

Nanjing: een keizerlijke stad

Nanjing: een keizerlijke stad

Nanjing is gedurende haar 2500-jarige geschiedenis de hoofdstad geweest van veel dynastieën. Er is in deze oude stad veel te zien en te doen. De belangrijkste bezienswaardigheden in Nanjing zijn de Confucius-tempel, het graf van de eerste keizer van de Ming-dynastie,...

Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar 2024 – het Jaar van de Draak

Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar 2024 – het Jaar van de Draak

Op 10 februari viert Adoptiepedia het Chinees Nieuwjaar met een groot Lunar Nieuw Year feest. Adoptiepedia is een belangenorganisatie voor geadopteerden uit China en Taiwan. Wij nodigen geadopteerden en vrienden van harte uit om samen het Chinese nieuwjaar te vieren....

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Op 13 mei organiseerde Tulpenpaviljoen samen met studievereniging SVS in het Kamerlingh Onnes Gebouw van de Universiteit Leiden het unieke evenement “Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting”. De beroemde kalligraaf, zegelsnijder en schilder Zhang Qinxian had op...

Naar artikelen >