Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar 2024 – het Jaar van de Draak
lunar-nieuwjaar-2024

Op 10 februari viert Adoptiepedia het Chinees Nieuwjaar met een groot Lunar Nieuw Year feest. Adoptiepedia is een belangenorganisatie voor geadopteerden uit China en Taiwan. Wij nodigen geadopteerden en vrienden van harte uit om samen het Chinese nieuwjaar te vieren. Het thema van Lunar Nieuwjaar 2024 is in het kader van het jaar van de draak: Glitter en glamour. Trek je mooiste glitter en glamour kleding aan en vier met ons mee!

Het entertainment bestaat uit een drakendans, silent disco, karaoke en een photobooth. We hopen op een mooie avond waarbij geadopteerden andere geadopteerden kunnen ontmoeten en samen het feest kunnen vieren dat in de Chinese cultuur zo’n belangrijke rol speelt. We hopen een kans te bieden om met anderen en met eigen cultuur meer verbinding te krijgen. Vrienden en kennissen zijn ook welkom om kennis te maken met het Chinese nieuwjaar en dit mee te vieren.

Informatie Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar Feest

Voor: Chinees, Taiwanees geadopteerden & vrienden (18 t/m 40 jaar)
Datum: 10 februari
Tijd: 20:00 – 01:00
Lunar Nieuwjaar feest Locatie: Buitenzorg (Amsterdamseweg 19, Ede)

Er is ruimte voor 250 personen. Vol = vol!
Bestel hier je tickets

Laatste artikelen >

Nanjing: een keizerlijke stad

Nanjing: een keizerlijke stad

Nanjing is gedurende haar 2500-jarige geschiedenis de hoofdstad geweest van veel dynastieën. Er is in deze oude stad veel te zien en te doen. De belangrijkste bezienswaardigheden in Nanjing zijn de Confucius-tempel, het graf van de eerste keizer van de Ming-dynastie,...

Tulpenpaviljoen staat op de Vakantiebeurs!

Tulpenpaviljoen staat op de Vakantiebeurs!

Tulpenpaviljoen staat 11 tot en met 14 januari op het China Paviljoen van de Vakantiebeurs. Het is de eerste keer dat China op de Vakantiebeurs is vertegenwoordigd met een groot paviljoen.  Wist je trouwens dat je sinds december maximaal vijftien dagen zonder visum...

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Op 13 mei organiseerde Tulpenpaviljoen samen met studievereniging SVS in het Kamerlingh Onnes Gebouw van de Universiteit Leiden het unieke evenement “Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting”. De beroemde kalligraaf, zegelsnijder en schilder Zhang Qinxian had op...

Naar artikelen >