Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar 2024 – het Jaar van de Draak
lunar-nieuwjaar-2024

Op 10 februari viert Adoptiepedia het Chinees Nieuwjaar met een groot Lunar Nieuw Year feest. Adoptiepedia is een belangenorganisatie voor geadopteerden uit China en Taiwan. Wij nodigen geadopteerden en vrienden van harte uit om samen het Chinese nieuwjaar te vieren. Het thema van Lunar Nieuwjaar 2024 is in het kader van het jaar van de draak: Glitter en glamour. Trek je mooiste glitter en glamour kleding aan en vier met ons mee!

Het entertainment bestaat uit een drakendans, silent disco, karaoke en een photobooth. We hopen op een mooie avond waarbij geadopteerden andere geadopteerden kunnen ontmoeten en samen het feest kunnen vieren dat in de Chinese cultuur zo’n belangrijke rol speelt. We hopen een kans te bieden om met anderen en met eigen cultuur meer verbinding te krijgen. Vrienden en kennissen zijn ook welkom om kennis te maken met het Chinese nieuwjaar en dit mee te vieren.

Informatie Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar Feest

Voor: Chinees, Taiwanees geadopteerden & vrienden (18 t/m 40 jaar)
Datum: 10 februari
Tijd: 20:00 – 01:00
Lunar Nieuwjaar feest Locatie: Buitenzorg (Amsterdamseweg 19, Ede)

Er is ruimte voor 250 personen. Vol = vol!
Bestel hier je tickets

Laatste artikelen >

Amazing China 2024 in Hortus Leiden

Amazing China 2024 in Hortus Leiden

Op 1 juni vindt de jaarlijkse Museumnacht Leiden plaats, dit jaar alweer voor de zestiende keer. Tulpenpaviljoen brengt dit jaar Amazing China 2024 de Hortus Botanicus Leiden! Vorig jaar bezochten maar liefst 5000 mensen Museumnacht Leiden, en met 500 bezoekers was de...

Shanghai, China’s bruisende metropool

Shanghai, China’s bruisende metropool

Het Shanghai van vandaag is een hypermoderne wereldstad, met gigantische wolkenkrabbers, een efficiënt metronetwerk en warenhuizen waar je alles kunt kopen, van Franse kazen en wijnen tot de nieuwste Japanse cosmetica. De stad biedt een keur aan Chinese en...

Suzhou, het Venetië van het Oosten

Suzhou, het Venetië van het Oosten

Vanwege de prachtige grachten en de duizenden stenen bruggen wordt Suzhou vaak het "Venetië van het Oosten" genoemd. Maar als je ‘s avonds langs de grachten rijdt en het licht van de straatlantaarns in het water weerspiegelt, lijkt het soms alsof je in Leiden of...

Naar artikelen >