Terugblik Dali event
terugblik-dali

Tijdens het eerste evenement in de reeks Amazing China 2023 konden geïnteresseerden kennismaken met al het moois dat Dali te bieden heeft. Om in de juiste sfeer te komen werd iedereen bij binnenkomst uitgenodigd om zich in klederdracht van diverse Chinese nationaliteiten te steken. Dit leverde mooie plaatjes op!

Voor de officiële kick-off van Amazing China 2023 in Sunshine Teahouse in Den Haag waren een aantal sprekers uitgenodigd. De heer Zhang van het Chinees Cultureel Centrum in Den Haag sprak de verwachting uit dat het over niet al te lange tijd weer mogelijk zal zijn om overal in China op vakantie te gaan, en dat een bezoek aan Dali dan een goede keuze zou zijn. De heer Kool, oud-wethouder van Den Haag en de heer Doets, oud- projectmanager Den Haag Marketing en Igor Nuijten van Tulpenpaviljoen vertelden daarna over hun persoonlijke ervaringen in Dali en Yunnan.

Tot slot kon iedereen van de bijzondere thee à la Dali genieten en maakte de fotograaf nog een groepsfoto bij de Chinese poort aan het einde van de Wagenstraat. Volgende maand staat in de tweede editie van Amazing China 2023 de stad Hangzhou centraal. Als je wilt weten wat daar allemaal te zien en te beleven is, let dan op de aankondiging binnenkort op deze website!

Laatste artikelen >

Amazing China 2024 in Hortus Leiden

Amazing China 2024 in Hortus Leiden

Op 1 juni vindt de jaarlijkse Museumnacht Leiden plaats, dit jaar alweer voor de zestiende keer. Tulpenpaviljoen brengt dit jaar Amazing China 2024 de Hortus Botanicus Leiden! Vorig jaar bezochten maar liefst 5000 mensen Museumnacht Leiden, en met 500 bezoekers was de...

Shanghai, China’s bruisende metropool

Shanghai, China’s bruisende metropool

Het Shanghai van vandaag is een hypermoderne wereldstad, met gigantische wolkenkrabbers, een efficiënt metronetwerk en warenhuizen waar je alles kunt kopen, van Franse kazen en wijnen tot de nieuwste Japanse cosmetica. De stad biedt een keur aan Chinese en...

Suzhou, het Venetië van het Oosten

Suzhou, het Venetië van het Oosten

Vanwege de prachtige grachten en de duizenden stenen bruggen wordt Suzhou vaak het "Venetië van het Oosten" genoemd. Maar als je ‘s avonds langs de grachten rijdt en het licht van de straatlantaarns in het water weerspiegelt, lijkt het soms alsof je in Leiden of...

Naar artikelen >