Terugblik Dali event
terugblik-dali

Tijdens het eerste evenement in de reeks Amazing China 2023 konden geïnteresseerden kennismaken met al het moois dat Dali te bieden heeft. Om in de juiste sfeer te komen werd iedereen bij binnenkomst uitgenodigd om zich in klederdracht van diverse Chinese nationaliteiten te steken. Dit leverde mooie plaatjes op!

Voor de officiële kick-off van Amazing China 2023 in Sunshine Teahouse in Den Haag waren een aantal sprekers uitgenodigd. De heer Zhang van het Chinees Cultureel Centrum in Den Haag sprak de verwachting uit dat het over niet al te lange tijd weer mogelijk zal zijn om overal in China op vakantie te gaan, en dat een bezoek aan Dali dan een goede keuze zou zijn. De heer Kool, oud-wethouder van Den Haag en de heer Doets, oud- projectmanager Den Haag Marketing en Igor Nuijten van Tulpenpaviljoen vertelden daarna over hun persoonlijke ervaringen in Dali en Yunnan.

Tot slot kon iedereen van de bijzondere thee à la Dali genieten en maakte de fotograaf nog een groepsfoto bij de Chinese poort aan het einde van de Wagenstraat. Volgende maand staat in de tweede editie van Amazing China 2023 de stad Hangzhou centraal. Als je wilt weten wat daar allemaal te zien en te beleven is, let dan op de aankondiging binnenkort op deze website!

Laatste artikelen >

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Op 13 mei organiseerde Tulpenpaviljoen samen met studievereniging SVS in het Kamerlingh Onnes Gebouw van de Universiteit Leiden het unieke evenement “Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting”. De beroemde kalligraaf, zegelsnijder en schilder Zhang Qinxian had op...

Terugblik Chengdu event

Terugblik Chengdu event

De vierde aflevering van Amazing China 2023 ging over Chengdu, stad van panda’s en hot pot. Wederom waren we te gast op De Chinese Boot in Rotterdam. Voordat het programma begon, kon iedereen tijdens de Dimsam Proeverij genieten van heerlijke hapjes als Ha Gaau, Cha...

Amazing China 2023: Chengdu

Amazing China 2023: Chengdu

Op 29 april organiseert Tulpenpaviljoen in restaurant De Chinese Boot in Rotterdam het evenement Amazing China 2023: Chengdu. Kom kennismaken met de stad van Panda’s en Hot Pot! Om 15:00 is er eerst een Dimsam Proeverij. Hoewel dimsam eigenlijk een Kantonese...

Naar artikelen >