Terugblik opening tentoonstelling “Blooming flower buds”
blooming-flower-buds

Op zondag 30 oktober werd in de onlangs geopende Z G Gallery in Den Haag de tentoonstelling “Blooming flower buds” geopend. Na het welkomstwoord van Liza Lin genoten de aanwezigen van een prachtige uitvoering van pipaspeler Evana Zhao. Vervolgens was er ruim gelegenheid om het werk van Liza Lin en haar leerlingen te bewonderen.

Liza Lin is niet alleen zelf een begenadigd kunstenaar, zij is daarnaast ook een goede docent. Na een cursus van slechts enkele weken maken haar leerlingen al prachtige schilderijen en kalligrafieën. Veel gasten vonden bijvoorbeeld de door Liza’s jeugdige leerlingen gemaakte schilderijen van dieren zo mooi, dat er aan het eind van de middag op niet veel nog geen rood stickertje was geplakt.

Vanaf nu zal Liza Lin bij Z G Gallery regelmatig nieuwe cursussen geven. Kijk voor meer informatie op de website www.poeticink.nl. De huidige tentoonstelling kan nog bezocht worden tot en met 20 november.

Laatste artikelen >

Shanhaiguan: de Poort naar Peking

Shanhaiguan: de Poort naar Peking

In de zeventiende eeuw werd China geteisterd door oorlog, economische achteruitgang, natuurrampen en hongersnood. De heersende Ming-dynastie kreeg te maken met boerenopstanden, maar werd ook vanaf de andere kant van de Chinese Muur bedreigd door de Qing. Het meest...

Pekingeend: een keizerlijk gerecht

Pekingeend: een keizerlijk gerecht

Al in de Ming-dynastie stond Pekingeend op het menu van het keizerlijk hof. Tegenwoordig kun je dit gerecht overal in Peking eten. De bekendste Pekingeend restaurantketens zijn Bianyifang en Quanjude. De vetgemeste witte Pekingeenden worden geslacht, geplukt, ontdaan...

Amazing China 2023: Beijing

Amazing China 2023: Beijing

Op 25 maart organiseert Tulpenpaviljoen, in samenwerking met Blue Sky Travel, het evenement Amazing China 2023: Beijing. Deze keer gaan we naar restaurant De Chinese Boot in Rotterdam. Kom kennismaken met deze eeuwenoude Chinese hoofdstad! Beijing is een stad van...

Naar artikelen >