Terugblik opening tentoonstelling “Blooming flower buds”
blooming-flower-buds

Op zondag 30 oktober werd in de onlangs geopende Z G Gallery in Den Haag de tentoonstelling “Blooming flower buds” geopend. Na het welkomstwoord van Liza Lin genoten de aanwezigen van een prachtige uitvoering van pipaspeler Evana Zhao. Vervolgens was er ruim gelegenheid om het werk van Liza Lin en haar leerlingen te bewonderen.

Liza Lin is niet alleen zelf een begenadigd kunstenaar, zij is daarnaast ook een goede docent. Na een cursus van slechts enkele weken maken haar leerlingen al prachtige schilderijen en kalligrafieën. Veel gasten vonden bijvoorbeeld de door Liza’s jeugdige leerlingen gemaakte schilderijen van dieren zo mooi, dat er aan het eind van de middag op niet veel nog geen rood stickertje was geplakt.

Vanaf nu zal Liza Lin bij Z G Gallery regelmatig nieuwe cursussen geven. Kijk voor meer informatie op de website www.poeticink.nl. De huidige tentoonstelling kan nog bezocht worden tot en met 20 november.

Laatste artikelen >

Suzhou, het Venetië van het Oosten

Suzhou, het Venetië van het Oosten

Vanwege de prachtige grachten en de duizenden stenen bruggen wordt Suzhou vaak het "Venetië van het Oosten" genoemd. Maar als je ‘s avonds langs de grachten rijdt en het licht van de straatlantaarns in het water weerspiegelt, lijkt het soms alsof je in Leiden of...

Nanjing: een keizerlijke stad

Nanjing: een keizerlijke stad

Nanjing is gedurende haar 2500-jarige geschiedenis de hoofdstad geweest van veel dynastieën. Er is in deze oude stad veel te zien en te doen. De belangrijkste bezienswaardigheden in Nanjing zijn de Confucius-tempel, het graf van de eerste keizer van de Ming-dynastie,...

Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar 2024 – het Jaar van de Draak

Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar 2024 – het Jaar van de Draak

Op 10 februari viert Adoptiepedia het Chinees Nieuwjaar met een groot Lunar Nieuw Year feest. Adoptiepedia is een belangenorganisatie voor geadopteerden uit China en Taiwan. Wij nodigen geadopteerden en vrienden van harte uit om samen het Chinese nieuwjaar te vieren....

Naar artikelen >