Terugblik opening tentoonstelling “Blooming flower buds”
blooming-flower-buds

Op zondag 30 oktober werd in de onlangs geopende Z G Gallery in Den Haag de tentoonstelling “Blooming flower buds” geopend. Na het welkomstwoord van Liza Lin genoten de aanwezigen van een prachtige uitvoering van pipaspeler Evana Zhao. Vervolgens was er ruim gelegenheid om het werk van Liza Lin en haar leerlingen te bewonderen.

Liza Lin is niet alleen zelf een begenadigd kunstenaar, zij is daarnaast ook een goede docent. Na een cursus van slechts enkele weken maken haar leerlingen al prachtige schilderijen en kalligrafieën. Veel gasten vonden bijvoorbeeld de door Liza’s jeugdige leerlingen gemaakte schilderijen van dieren zo mooi, dat er aan het eind van de middag op niet veel nog geen rood stickertje was geplakt.

Vanaf nu zal Liza Lin bij Z G Gallery regelmatig nieuwe cursussen geven. Kijk voor meer informatie op de website www.poeticink.nl. De huidige tentoonstelling kan nog bezocht worden tot en met 20 november.

Laatste artikelen >

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Op 13 mei organiseerde Tulpenpaviljoen samen met studievereniging SVS in het Kamerlingh Onnes Gebouw van de Universiteit Leiden het unieke evenement “Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting”. De beroemde kalligraaf, zegelsnijder en schilder Zhang Qinxian had op...

Terugblik Chengdu event

Terugblik Chengdu event

De vierde aflevering van Amazing China 2023 ging over Chengdu, stad van panda’s en hot pot. Wederom waren we te gast op De Chinese Boot in Rotterdam. Voordat het programma begon, kon iedereen tijdens de Dimsam Proeverij genieten van heerlijke hapjes als Ha Gaau, Cha...

Amazing China 2023: Chengdu

Amazing China 2023: Chengdu

Op 29 april organiseert Tulpenpaviljoen in restaurant De Chinese Boot in Rotterdam het evenement Amazing China 2023: Chengdu. Kom kennismaken met de stad van Panda’s en Hot Pot! Om 15:00 is er eerst een Dimsam Proeverij. Hoewel dimsam eigenlijk een Kantonese...

Naar artikelen >