Leer Chinees bij Tulpenpaviljoen!
tulpenpaviljoen-cursus-chinees

Heb je altijd al Chinees willen leren, maar ben je daar nog niet aan toegekomen? Dan is dit je kans! Je hoeft er ook de deur niet voor uit, want we gebruiken voor deze online cursus Zoom Meetings.

Chinees? ’n Makkie! deel 1

De eerste cursus begint op woensdag 18 mei en duurt van 19:00 tot 20:30 uur. In acht weken behandelen we de eerste acht lessen van dit lesboek. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren docent Julie Oyang van NCTaal. Na de zomervakantie gaan we verder met cursussen voor les 9-16 en les 17-24.

Aanmelden kan op de website van NCTaal, via deze link:
www.nctaal.nl/inschrijven
Vermeld bij Vraag/Opmerking s.v.p. “Tulpenpaviljoen”.

Chinees? ’n Makkie! deel 1 kan je hier kopen:

Chinees? ’n Makkie! deel 2

Voor de cursisten die deel 1 hebben afgerond, is er op dinsdagavond van 19:00 – 20:30 uur een online cursus, is er een online cursus op dinsdagavond, ook van 19:00 tot 20:30 uur. In acht weken behandelen we de eerste acht lessen van dit lesboek. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren docenten Igor Nuijten en Julie Oyang van NCTaal. Na de zomervakantie gaan we verder met cursussen voor les 9-16 en les 17-24.

Aanmelden kan op de website van NCTaal, via deze link:
www.nctaal.nl/inschrijven
Vermeld bij Vraag/Opmerking s.v.p. “Tulpenpaviljoen”.

Chinees? ’n Makkie! deel 2 kan je hier kopen:

Laatste artikelen >

Amazing China 2024, Museumnacht Leiden in de Hortus Botanicus 3

Amazing China 2024, Museumnacht Leiden in de Hortus Botanicus 3

NL Hanfu Society was met een aantal in traditionele Chinese klederdracht gestoken leden naar Leiden gekomen om de bezoekers een unieke gelegenheid te bieden kennis te maken met Hanfu. Het publiek kon een grote verscheidenheid aan Hanfu-kleding en -accessoires...

Amazing China 2024, Museumnacht Leiden in de Hortus Botanicus 2

Amazing China 2024, Museumnacht Leiden in de Hortus Botanicus 2

Tijdens Museumnacht Leiden kon het publiek ook kennismaken met twee vormen van Chinese Opera. Operagezelschap Yuet Wan speelde onder andere stukken uit de Kantonese opera’s “The Flower Princess” en “The Legend of the Purple Hairpin” en de achtjarige Sisi Rameseder,...

Amazing China 2024, Museumnacht Leiden in de Hortus Botanicus 1

Amazing China 2024, Museumnacht Leiden in de Hortus Botanicus 1

Tulpenpaviljoen organiseerde op 1 juni tijdens Museumnacht Leiden in de Hortus Botanicus het programma Amazing China 2024. Honderden bezoekers genoten van de verschillende demonstraties en uitvoeringen. We zijn iedereen heel dankbaar voor hun bijdrage en daarom gaan...

Naar artikelen >