Leer Chinees bij Tulpenpaviljoen!
tulpenpaviljoen-cursus-chinees

Heb je altijd al Chinees willen leren, maar ben je daar nog niet aan toegekomen? Dan is dit je kans! Je hoeft er ook de deur niet voor uit, want we gebruiken voor deze online cursus Zoom Meetings.

Chinees? ’n Makkie! deel 1

De eerste cursus begint op woensdag 18 mei en duurt van 19:00 tot 20:30 uur. In acht weken behandelen we de eerste acht lessen van dit lesboek. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren docent Julie Oyang van NCTaal. Na de zomervakantie gaan we verder met cursussen voor les 9-16 en les 17-24.

Aanmelden kan op de website van NCTaal, via deze link:
www.nctaal.nl/inschrijven
Vermeld bij Vraag/Opmerking s.v.p. “Tulpenpaviljoen”.

Chinees? ’n Makkie! deel 1 kan je hier kopen:

Chinees? ’n Makkie! deel 2

Voor de cursisten die deel 1 hebben afgerond, is er op dinsdagavond van 19:00 – 20:30 uur een online cursus, is er een online cursus op dinsdagavond, ook van 19:00 tot 20:30 uur. In acht weken behandelen we de eerste acht lessen van dit lesboek. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren docenten Igor Nuijten en Julie Oyang van NCTaal. Na de zomervakantie gaan we verder met cursussen voor les 9-16 en les 17-24.

Aanmelden kan op de website van NCTaal, via deze link:
www.nctaal.nl/inschrijven
Vermeld bij Vraag/Opmerking s.v.p. “Tulpenpaviljoen”.

Chinees? ’n Makkie! deel 2 kan je hier kopen:

Laatste artikelen >

Nanjing: een keizerlijke stad

Nanjing: een keizerlijke stad

Nanjing is gedurende haar 2500-jarige geschiedenis de hoofdstad geweest van veel dynastieën. Er is in deze oude stad veel te zien en te doen. De belangrijkste bezienswaardigheden in Nanjing zijn de Confucius-tempel, het graf van de eerste keizer van de Ming-dynastie,...

Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar 2024 – het Jaar van de Draak

Adoptiepedia Lunar Nieuwjaar 2024 – het Jaar van de Draak

Op 10 februari viert Adoptiepedia het Chinees Nieuwjaar met een groot Lunar Nieuw Year feest. Adoptiepedia is een belangenorganisatie voor geadopteerden uit China en Taiwan. Wij nodigen geadopteerden en vrienden van harte uit om samen het Chinese nieuwjaar te vieren....

Tulpenpaviljoen staat op de Vakantiebeurs!

Tulpenpaviljoen staat op de Vakantiebeurs!

Tulpenpaviljoen staat 11 tot en met 14 januari op het China Paviljoen van de Vakantiebeurs. Het is de eerste keer dat China op de Vakantiebeurs is vertegenwoordigd met een groot paviljoen.  Wist je trouwens dat je sinds december maximaal vijftien dagen zonder visum...

Naar artikelen >