Leer Chinees bij Tulpenpaviljoen!
tulpenpaviljoen-cursus-chinees

Heb je altijd al Chinees willen leren, maar ben je daar nog niet aan toegekomen? Dan is dit je kans! Je hoeft er ook de deur niet voor uit, want we gebruiken voor deze online cursus Zoom Meetings.

Chinees? ’n Makkie! deel 1

De eerste cursus begint op woensdag 18 mei en duurt van 19:00 tot 20:30 uur. In acht weken behandelen we de eerste acht lessen van dit lesboek. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren docent Julie Oyang van NCTaal. Na de zomervakantie gaan we verder met cursussen voor les 9-16 en les 17-24.

Aanmelden kan op de website van NCTaal, via deze link:
www.nctaal.nl/inschrijven
Vermeld bij Vraag/Opmerking s.v.p. “Tulpenpaviljoen”.

Chinees? ’n Makkie! deel 1 kan je hier kopen:

Chinees? ’n Makkie! deel 2

Voor de cursisten die deel 1 hebben afgerond, is er op dinsdagavond van 19:00 – 20:30 uur een online cursus, is er een online cursus op dinsdagavond, ook van 19:00 tot 20:30 uur. In acht weken behandelen we de eerste acht lessen van dit lesboek. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren docenten Igor Nuijten en Julie Oyang van NCTaal. Na de zomervakantie gaan we verder met cursussen voor les 9-16 en les 17-24.

Aanmelden kan op de website van NCTaal, via deze link:
www.nctaal.nl/inschrijven
Vermeld bij Vraag/Opmerking s.v.p. “Tulpenpaviljoen”.

Chinees? ’n Makkie! deel 2 kan je hier kopen:

Laatste artikelen >

Shanhaiguan: de Poort naar Peking

Shanhaiguan: de Poort naar Peking

In de zeventiende eeuw werd China geteisterd door oorlog, economische achteruitgang, natuurrampen en hongersnood. De heersende Ming-dynastie kreeg te maken met boerenopstanden, maar werd ook vanaf de andere kant van de Chinese Muur bedreigd door de Qing. Het meest...

Pekingeend: een keizerlijk gerecht

Pekingeend: een keizerlijk gerecht

Al in de Ming-dynastie stond Pekingeend op het menu van het keizerlijk hof. Tegenwoordig kun je dit gerecht overal in Peking eten. De bekendste Pekingeend restaurantketens zijn Bianyifang en Quanjude. De vetgemeste witte Pekingeenden worden geslacht, geplukt, ontdaan...

Amazing China 2023: Beijing

Amazing China 2023: Beijing

Op 25 maart organiseert Tulpenpaviljoen, in samenwerking met Blue Sky Travel, het evenement Amazing China 2023: Beijing. Deze keer gaan we naar restaurant De Chinese Boot in Rotterdam. Kom kennismaken met deze eeuwenoude Chinese hoofdstad! Beijing is een stad van...

Naar artikelen >