Leer Chinees bij Tulpenpaviljoen!
tulpenpaviljoen-cursus-chinees

Heb je altijd al Chinees willen leren, maar ben je daar nog niet aan toegekomen? Dan is dit je kans! Je hoeft er ook de deur niet voor uit, want we gebruiken voor deze online cursus Zoom Meetings.

Chinees? ’n Makkie! deel 1

De eerste cursus begint op woensdag 18 mei en duurt van 19:00 tot 20:30 uur. In acht weken behandelen we de eerste acht lessen van dit lesboek. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren docent Julie Oyang van NCTaal. Na de zomervakantie gaan we verder met cursussen voor les 9-16 en les 17-24.

Aanmelden kan op de website van NCTaal, via deze link:
www.nctaal.nl/inschrijven
Vermeld bij Vraag/Opmerking s.v.p. “Tulpenpaviljoen”.

Chinees? ’n Makkie! deel 1 kan je hier kopen:

Chinees? ’n Makkie! deel 2

Voor de cursisten die deel 1 hebben afgerond, is er op dinsdagavond van 19:00 – 20:30 uur een online cursus, is er een online cursus op dinsdagavond, ook van 19:00 tot 20:30 uur. In acht weken behandelen we de eerste acht lessen van dit lesboek. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren docenten Igor Nuijten en Julie Oyang van NCTaal. Na de zomervakantie gaan we verder met cursussen voor les 9-16 en les 17-24.

Aanmelden kan op de website van NCTaal, via deze link:
www.nctaal.nl/inschrijven
Vermeld bij Vraag/Opmerking s.v.p. “Tulpenpaviljoen”.

Chinees? ’n Makkie! deel 2 kan je hier kopen:

Laatste artikelen >

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Terugblik Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting

Op 13 mei organiseerde Tulpenpaviljoen samen met studievereniging SVS in het Kamerlingh Onnes Gebouw van de Universiteit Leiden het unieke evenement “Zhang Qinxian: Master of Chinese Seal Cutting”. De beroemde kalligraaf, zegelsnijder en schilder Zhang Qinxian had op...

Terugblik Chengdu event

Terugblik Chengdu event

De vierde aflevering van Amazing China 2023 ging over Chengdu, stad van panda’s en hot pot. Wederom waren we te gast op De Chinese Boot in Rotterdam. Voordat het programma begon, kon iedereen tijdens de Dimsam Proeverij genieten van heerlijke hapjes als Ha Gaau, Cha...

Amazing China 2023: Chengdu

Amazing China 2023: Chengdu

Op 29 april organiseert Tulpenpaviljoen in restaurant De Chinese Boot in Rotterdam het evenement Amazing China 2023: Chengdu. Kom kennismaken met de stad van Panda’s en Hot Pot! Om 15:00 is er eerst een Dimsam Proeverij. Hoewel dimsam eigenlijk een Kantonese...

Naar artikelen >